Friday, April 12, 2013

Forget Mustafa Ali's sex video, watch this one!

A short video of the little things that have made us happier. Politicians and their sex scandals aren't going to make things prettier or easier for most of us. We need a good government for that. 



But if it makes you happy to watch the little things that some politicians dish out, allegedly, I guess you can wait for it h e r e.

34 comments:

absm said...

Subsidi kepada yang layak saja. Org obes tidak perlu subsidi gula. Subsidi petrol hanya utk yang guna sikal. Yang pergi berkempen ke sana ke mari tak layak subsidi petrol. Mereka hanya layak subsidi diesel. Jadi kena bawa lori dan bot utk berkempen. absm.

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous said...

Oh, but you actually want the people to watch the sex video?

See how your mentor (the Indian Doctor) has evolved this great nation?

He knew that the 'sex' tool will be ideal to blemish anyone's reputation.

He started it in the late 90s. And technology has now made it possible for this 'product' to be enhanced.

Now, we can use such tools against anyone - including BN politicians who do not toe the line of this doctor?

Talking about 'doctor', you also know that the ballot box contenst are also being doctored to ensure 2/3 majority win for the corrupt regime?

How much counsel of yours was used in this scheme?

Do remember anyway, life is a circle. What you start, will end up impacting you finally.

PARAMESWARA

BADUT NASIONAL said...

Allahai.. Takde cerita lain ke???

Anonymous said...

Rocky's Bru....this "Subsidi Movie" for Panda Only!!...NOT FOR RAKYAT MALAYSIA!!!

Anonymous said...

I went to the second video bro.

Hj Hoe

Anonymous said...

Bro,

I went straight to the second video. ha ha ha.

Hj Hoegarten

Anonymous said...

So, after 55 years of rotten rule by BN, they can only be proud of small things they dish out to our poor citizenery, when they sapu everything under the sun in the name of governance.Dont you think that this are very rudimentry that is provided by all governments throughout the world. Look at all the Asean countries and they too provide much more to their people. I wonder why any other government cannot provide better. The House price is now beyond reach of many and even one buys, he or she will be debtor for lifetime paying mortages. This is the proud 1Malaysia record.

Anonymous said...

the irony in the ad is that sugar, proton and the rice belong to Syed Mokhtar. Petron, and the tolls...well

Anonymous said...

So this in line with call for decency and morality? Oh I forget. You have been busy with Mahathir Iskandar Kutty but you are not a cyber trooper. You know the Pakatan people but you don't know UMNO people or things like the Cowgate, PKFTZ, the murder of the Mongolian girl, etc which is why you are now supporting the latter. OK.

Anonymous said...

Patut guna 'OrangUtan' baru cerminkan EVERYDAY SCENES IN Malaysia..

Tolong buat video khusus mengenai RASUAH, kalo bole minta tips dari APEK2 yg banyak pengelaman sejak Merdeka? Rasanya ramai yg tak faham apa erti RASUAH..

Sebelum lantik barisan Menteri, bagi kursus KHAS kepada mereka serta ahli keluarga mereka yang terdekat, (esp ISTERI yg sembunyi Mas berketul2 dalam peti besi rumah) apa ertinya RASUAH..


PERWIRA

Anonymous said...

Rocky, Once a long time ago, I thought you were a cool guy. But not anymore. Why you allow yourself to be used like this? For $$$$ is it? What about self-respect, dignity, principles that are marks of a good journalist? Think long and hard, and change lah Rocky. It's never too late to repent and change for the better. They say politics is dirty, but not such filth. Surely you are so much better than to allow yourself to become a purveyor of scum? Don't you want to earn the respect of your kids, at least? I am an old woman from the suburbs and decided a long time ago to stop reading your blog because of what you have become, but today I just had to stop by and send you this message.

Anonymous said...

I like the one about the umno cronies better This one ciplak from that. The other one came out first -so far 30000 views not to include the sharing on FBs It's also more emotional since it shows the unfairness of the umno govt.
Why umno like to copy from PR? They pay consultants and bloggers so much money surely not only for sex videos only- shameful.

Anonymous said...

Blo, lu punya cilita ah ale kasi insult pade wa punya intelligent. Ini bideo ah olang kampong pun sula tahu pikir mah. Lu bikin banding ah same negeli talak kaya punye. Wa talak nampak blunei. Kita negeli ah manyak kaya woh. Patut ah lagi kaya dali itu blunei atau pun alab saudi leh. Dalam tanah ala minyak atas angin ala minyak. Bisi, timah, imas sumua ala. Itu pasir pun kita kasi juat leh. Ya kita negeli manyak kaya tapi itu kaya wa talak lasa. Amacam? Mintili, mintili puya bini punya anak saja kaya. Amacam? Lu talak cilita lain ah? Atau lu mau cilita itu bideo sex tapi lu ale halga dili ale standard.

Lu cilita lah itu wang suma mana pigi loh.

Cet.....

Anonymous said...

Shameful for BN and their bloggers to resort to such tactics. I have a video of Bijan with a certain Mongolian but I don't need to release it.

Anonymous said...

UMNO, the party that corrupts absolutely, is now annointing itself as the guru in producing sex video. It's time to throw this sick party out of Malaysia politics.

Anonymous said...

kah..kah..kah.... apasal dlm video tu kereta masuk Petron gas station dan bukan Petronas ?? Panda tu symbol orang2 cina ke ???

Ini mesti video tajaan Madey dan anak2.

Rocky,janganlah nak kelentong sama rakyat....rakyat dah hidup dalam keadaan yg tertekan !!

Rakyat tolak kerajaan UMNO/BN yg kuat corrupt !! ....ini kalilah

Anonymous said...

Rocky..bila porno Nurul akan muncul ?? belum habis sunting ke ?

Rocky dan geng memang jahat...simpan banyak porno VIP...ini video semua suhaimi baba direct ke ??

Anonymous said...

Going by Param's argument, DAP must have soehow stuffed the ballot boxes in Penang, Selangor and Kuala Lumpur; and PAS must have done the same thing in Kelantan.

Parameswara ni bukan Indian ke? Kenapa marah sangat kat Indian? Mesti orang DAP ni.

Anonymous said...

Param
What fart are you writing about?

Anonymous said...

badut nasional -- badut mana pandai baca blog?

Anonymous said...

Bru, I have a video of Mamakthir doing something vile a long long time ago, nak tengok ?

Anonymous said...

Syukur alhamdulillah. Sedikit sebanyak dapat menolong hidup seharian. Semoga KAU letakkan aku dlm golongan yg bersyukur. Amiinn...

Anonymous said...

Param ni dulu bekas Navy. Mohon di tamatkan dari perkhidmatan selepas 5 tahun dan akhinya diberhentikan pasal banyak melakukan kesalahan kecil. Sekarang dia kerja sebagai cybertrooper PR.

Walaupun ramai orang India sudah tak percayakan DAP dan PKR, tapi oleh kerana dia di bayar, terpaksa berkerja dan menyokong Pakatan.

Dia amat marah pada Al-Juburi kerana menipu bangsanya di Kg.Buah Pala. Kata Al-Juburi, "Seminggu lepas dapat kuasa memerintah Pulau Pinang, isu pemilikan tanah Kg. Buah Pala mesti selesai".

Malang sungguh, setelah kaum India memberi undi PRU12 kepada PR, akhirnya DAP yang berkuasa di P.Pinang dan mereka anggap orang Indian sebagai daun curry atau untuk bau harum saja. Sehingga ramai orang India tidak di jemput ke pemilihan CEC. Sekarang mereka mula mempertikaikan pemilihan anggota CEC DAP. Setelah mereka rasa di hina dan tidak di hiraukan oleh ahli politik India dalam PR dan BN(MIC & PPP), Utayakumar menubuhkan Hindraf. Sama seperti tertubuhnya Perkasa yang mempertahankan hak orang Melayu Islam yang di hakis oleh ketamakan UMNO & PAS dalam berpolitik.

Param hanya boleh berdiam diri melihat bangsnya di perdaya oleh ahli politik PR. Moga-moga Pakatan boleh menang PRU13 ini supaya beliau boleh dapat jawatan dalam Pakatan Rakyat. Kerana WANG, Param sanggup menggadaikan bangsanya.

Anonymous said...

rocky, the video is good..

But wonder why Brunei is not the final comparison table.

is this Selective comparison to show gomen is good?

The maker of this video FAIL (is it MCA because the mascot is panda?)

Oil price need be compared with oil producing country..not to be compared with non-oil producing countries.
Pls lah!

But anyway for GE13 the subsidies of goods is still here. nobody knows will it remaining after 5-may-13.

I want to recall after GE12 the oil price increased to 2.70 (later reduced cent by cent)

Cement subsidy removed which caused price new houses skyrocketed. It caused subsale of old house increased together which made bank and gomen(of course) gained massive profits from housing loan...and the ministers say the house price still affordable...short of mentioning affordable to who?

Malaysians never easily forget!!!


Anonymous said...

Anon 4.57 pm

Param ni Cina Bukit bro. Dengki tak abis2 dgn org melayu. Batu Api numero uno tu, juga racist pig. Jenis suka menyalahkan org lain. Do not accept personal responsibility. Ssshh... ko tak payah kesah nak baca sangat maklum aje lah -org tak berapa betul kepala otak bro.

Anonymous said...

nowadays, more and more, if give a seat to the needy pregnant or old etc in LRT, they never smile or say thank you - just sit.

Is this related to the political world?

We need to say more thank yous, and feel it.
Need to teach the net generation



Anonymous said...

harga kereta si panda bawak?
300% cukai?

Anonymous said...

Param ni orang Kerala lah....sama kampung dengan Iskandar Kutty.

Anonymous said...

Rocky working hard to promote his master i.e syed mokhtar product.

Syeikh YB said...

Subsidi harga kereta ada tak?

Anonymous said...

Comfirm ke pakatan tk corrupt....tak kroni..

Anonymous said...

So what if all belong 2 syed mokhtar...Beliau byk jasa...the only one malay yg billionaire...kalu tk bagi kat dia...nak bg kat siapa????????

Kongsi sama rata bro.. said...

Ramai macai Mamakthir dan Syed Mokhtar claim Syed Mokhtar Melayu dan orang UMNO dan Melayu patut bangga dia kaut semua billion dan lesen beras, proton, gula, mcm-macm lagi.
Kalau bukan Syed Mokhtar nak bagi sape kata macai Syed Mokhtar.
Bagi orang Melayu lah. Tabung Haji, PNB , EPF ada.
Untuk kongsi sama-sama. Itu konsep UMNO dari dulu sebelum dirompak oleh Mahathir dan gangster kerala dia.