Friday, September 23, 2011

The Public Service Announcement Rais does not want you to see

updated: Elok jugak video ini diharamkan - Takzirahpas

Original posting: 
One week after his boss gave the undertaking to transform our world, Rais Yatim does something that undermines the great intent. Sure, Pete Teo's PSA ain't the most politically neutral (reference to sex video "direka semata-mata...", for eg) but the message is positive. Damn, Rais, check your desire to feed your own whim and fancy, man. - bru

UNDILAH
A Pete Teo PSA Project

Hi, kita bertemu lagi.
Kami membawa kepada anda sebuah video baru. Oh tidak! Ia bukan sebuah video lucah yang direka semata-mata untuk menjatuhkan maruah sesiapa. Ia jauh lebih menarik daripada itu. Ia adalah berkenaan dengan mengundi.

Hak mengundi adalah hak asasi kepada semua warganegara. Ia juga merupakan satu-satunya saluran warganegara menentukan halatuju ekonomi, politik, dan social Malaysia. Oleh sebab demikian, ia adalah amanah penting bagi kita semua yang kesannya menjangkaui seumur hidup kami, malah amat memerlukan perhatian serius bukan sahaja untuk diri kita, malah demi anak cucu kita.

Kami berharap anda suka video ini. Seperti semua projek-projek kami, ia adalah suatu usaha bukan-partisan. Ia menampilkan warga biasa dan beberapa individu terkenal seperti ahli-ahli politik, usahawan, pemuzik, pelakon, ahli sukan dan seorang watak Star Wars. Video dirakamkan di sekitar Kuala Lumpur tetapi semangatnya meliputi seluruh pelusuk Malaysia.

Jika anda sukakan video kami, sila muat turunnya secara percuma dan tayangkannya kepada kawan-kawan dan ahli-ahli keluarga. Akhir sekalli, jangan lupa bantu kami untuk menyebarkan video ini dengan menggunakan banner melintang dan kod embed yang dibekalkan. Jumpa nanti di pusat mengundi!



17 comments:

glassman said...

all the artiste are too urban.. won't match with rural folks./

drMpower said...

i am pretty sure the message will still be delivered succesfully if pete teo exclude the first paragraph altogether

i am no gomen running dog but the sarcasm content in it doesnt fit well with what ever things that still going on now. for example how does he know both are rekaan? i am pretty sure by own mouth he will say it isnt about the videos on one vvip but inside heart he is referring to those.

i know pete will do just fine without the first para. he knows that as well. come on. for me he just letting people taking advantage on his own doings. justlike the vvip. twice p
ak tu. eh thrIceeeeee!

but if he insist on not excluding that, it shows to me pete is more interested in pulling a sarcastic stunt in the name of vote campaign or whatever they call this.

Ibnu Sina said...

I HATE RAIS YATIM. The worst minister ever! It's time for him to go. Bikin spoil laaaaaa!

Anonymous said...

Saw this in Husin Lempoyang

Sobonarnyo, rais ini byk hal lah.
Aku hantar poskad ke satu syarikat d KL guna alamat peti surat.
Ko tahu mat pos chas aku setem 80sen. Dia kata kalau hantar ke bukan syarikat baru 30sen.
Apa punya rasional da.
Kalau hantar luar negara aku paham la harga setem berbeza ikut negara.
Ini mak ai, hantar poskad tempatan pun dia nak cekik darah rakyat!
Mcmana org nak sokong kita. Jual org lagi baik lah, Sin!

Anonymous said...

hahahahahahaha

Macam budak2 tabika left on their own in class with a music on! Teacher went to restroom!

Apa le orang2 tua behave like this!

Anonymous said...

Hi Bru,

Will Najib give him the "Fatal" warning?

Hmmm But he has to seek Rosmah's Permission First.



Godmother

Anonymous said...

Why video featured Tengku Razaleigh when he wants to PM?

Why vid featured Nurul Izzah when Her dad is involved in the sex video which, by the way, is not "conjured" but 99.99% genuine!!

PSA should be 99.99% apolotical also (apolitical?) ..

Anonymous said...

Rais aside, I do not need rminding to vote. I have always done it since I came of age except for the year I turned eligible when I was away overseas.

I challenge the people in the video to decalre whether they have voted.

First of all I ask the bastard Namewee whether he voted.

Mazlan said...

The video was done neutrally - with MPs from bith sides imvolved and artists who support both parties.
Rais Yatim memang bodoh..

Rahmat said...

blog tazkirahpas tu macam baru bikin je.. dah le entry baru 2 post, profile pun ntahapahapa... cekap betul datuk ni trace blogs.. kalau google duk kat page ke 10 pun belum tentu... ke skmm / kementerian rais tolong bagi info? tak mungkin...! sudah la datuk... taktik murah!

Anonymous said...

#1 - kuli has no more active political influence, so why feature him saying Malaysia has problems - every country has problems!!

#2 - those who never registered to vote reflects their political immaturity, why vote when you do not know what the political scene is all about

#3 - is this a sneaky campaign to influence the gullible and the naive??

#4 - "we are the boss" ?? clear indication of a cunning campaign towards the present govt - is this a manipulative attempt to question and disrespect the "kerajaan"

#5 - clever camouflage to include sports stars, tv stars, opposition figures, why namewee?? - whenever he's included, it is highly suspect

#6 - the plea to circulate this video is also another blatant attempt to influence the masses who may be ignorant of the political scene

#7 - the video includes a picture of Najib on a banner??

True and patriotic Malaysians MUST shun and reject this video as the main target group is obviously the youth who may be easily influenced as their historical knowledge may be superficial

Petegotohell said...

Why give space to this cinamen to pursue his agenda?

Cina jahat buat video ni naik nama keluarga sodomi nurul izzah.

Ku li buat ape? sape kuli?

Obviously for his own purpose. Pete Teo go to hell.

Jaxx said...

obvious BN fanboys are buttmad becos KuLi says it as it is.

TQ for the ban. Now Youtube hits have increased. People always have the internet, you know.

Apala bodoh si fried rais ni?

Anonymous said...

insaflah UMNO!
Your days are numbered!!

Praxis said...

Helpful, nothing offensive.

More constructive than Bersih rally in promoting the cause of political participation and quality of democracy.

Welcome break from videos featuring artists who revel only in raping both our private and public space, freedoms and dignity.

Anonymous said...

ok. next pru check tengok depa2 yang featured in the video ni hangpa pi ngundi ka tidak .. wud make a great news article huh?

Taikotai said...

Alloo Latuk Blu,

Wa manyak kitawa tengok itu bulak Namewee punya video..ini macam balu kila kleatif maa..talak macam itu video 1Malaysia Astlo bikin..wa langsung tak tau dengar..tapi itu Namewee ala bengong sikit..apa pasat talak angkat Lait kasi cakap dalam itu video..kasi masok itu Big Ah So nyoget-nyoget kasi goyang lia punya big bumper..itu pasat lu punya abang Lait manyak hot..apa macam pun Abang Lait tak bole bikin apa sama itu bulak Namawee pasat lia punya taiko itu Abang Najib, Abang Nazeli manyak kuat jaga sama itu bulak lo..