Friday, December 31, 2010

Last good news of 2010 from Miri, Sarawak

Miri Secondary School stays, well done, Muhyiddin!

The guys at The Sarawak Update says many did not expect Muhyiddin, the DPM and Education Minister, to send the DG himself to look into the Sekolah Menengah Sains Miri issue. Well done, said they. Read the Sarawak Update's report SM Sains Miri tidak jadi berpindah.

I blogged about the plight and protest here.

7 comments:

bujai said...

i think u have forgotten something, bru.... sarawak state election is around the corner!

otherwise, it would be a different story.

Anonymous said...

Salam Bro

This is what we call "blessing in disguise..."

Anonymous said...

Besa la tu Dato Rocky,

Kalo dah masuk berita baru pi jengok!

Pasai..

Sure masuk paper dan TV. Tang tu yang depa syiok sangat!! Senyum selebar2... CHEESE tak habis2..

hahahaha

PERWIRA.

eddy said...

You see Bro, when there's political will, I mean real political will many things that should take years, takes only a few days.

Next stop, Satu Sekolah Untuk Semua pulak. Pak Menteri ada berani kah.

maae said...

That's it.

Pendidikan dan keselamatan anak-anak lebih penting.

Forget about politics for a moment. They are listening now.

Ok bro?

Agema said...

biasanya yang dok buat kerja tak fikir orang tuu anggota pentadbiran laa! biasalah benda-benda macam ni mungkin tak sampai pada peringkat atasan. bila pak menteri dapat tau, mula lah tarik handbrake. tapi yang terpalit kekotoran adalah pak menteri sebagai ketua kementerian. tu lah, kadang-kadang ada juga anggota pentadbiran yang tak berkongsi aspirasi kerajaan. yang jenis ni kena pi hantar kursus btn banyak-banyak sikit.

Danny Liew said...

The best ending of the year for me. To all that have put effort, regardless it is an election year or not, thank you. Anyway, we won't be seeing the last of Taib this time. He's definitely going to recontest his sit. Too many indicators pointing to that.