Friday, October 22, 2010

Dino Rais in telco suit


Click to read Rais' son named in telco suit.

Big Dog, who is also being investigated by Rais Yatim's MCMC for a posting he did on the minister two weeks ago, has given the Malay Mail's report  context in "Rais, what say you now?"
Big Dog, whose real name is Zakhir Mohamad, had posted the original article 2.6 GHz Spectrum: Transparency the way to go that so riled Rais. The minister in charge of telcos and bloggers lodged a police report against Big Dog, Taikors and Taikuns and Rocky's Bru after I'd made the link to that article on my blog, here.

Rais Yatim's police report against bloggers have attracted the attention of YB Wee Choo Keong, who asks in his latest posting: MCMC, how is the USP being managed?
The MCMC, the agency that is investigating Big Dog and I, sit on a RM6-plus BILLION USP fund that has somehow escaped our scrutiny before this ...

39 comments:

  1. Looks like politic bloggers are helping Najib to get rid of Rais Yatim....and in Sarawak...Tiab also exposed vigorously.
    Malaysians can guess why so.
    Big Dog the biggest liar is now recognised by Rocky and Sheih too?
    Rocky works for UMNO B...no choice...understandable.
    Who is Shieh working for now?
    Both must work to support families..but not to the extreme with no principles in life...as true Malaysians.
    Rocky must also be observed he does not go over the line to support his UMNO B bosses to play dirty politics and be a racist too.
    Work for UMNO B..if you must...but not help to disunite Malaysians.
    Corruptions by UMNO B also teals from Rocky..if he understands logic.

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:08 pm

    Dino nama Islam ke? Dino tu binatang peliharaan Fred Flinstone!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous4:17 pm

    nah, amik kau rais... rocky bagi buah bentayan kau cuba tepis dgn buat minang... cuma langkah kau sumbang... keris sendiri menikam belakang... hisssshhhh... apa pulak aku merepek ni.. main langkah silat pulak... main buah pukol pulak.... tapi aku nak bagi tau, jgn cuba guna kedudukan sebagai menteri nak lawan rocky... rocky cuma tanya ajer bukan menuduh... baca betul2 apa yg rocky tulis... selamat berjuang anak muo!

    ReplyDelete
  4. Bro!!

    Ini cerita hebat... this story have answered my question sent to you via sms a couple of hours ago...

    HESMEL FAZNEE FAISAL

    ReplyDelete
  5. Masih belajar nak jadi lawyer dari UM5:35 pm

    Datuk,

    Biasalah, kekadang pelik juga, Dino tahu apa pasal spectrum Telco? Pakai nama aje macam the famous SIL zaman Pak Lah, taruk nama je?

    Sepatutnya Rais should checked why is Dino's affiliated company was accorded the fund? Bukanya nak marah bloggers. Rais can be drag for menyalahgunakan kuasa macam kes Anwar masa dia TPM dulu....


    Anyhow, I stand behind you Datuk, sebab dah banyak tenguk kes-kes salah guna kuasa di TELCO companies, baik TM, Celcom, Digi mahupun Maxis, baik menteri Umno, Gerakan mahupun oleh pengarah-pengarah TM n other Telcos...

    ReplyDelete
  6. Anonymous5:36 pm

    Dino Zoff ker? Rais, you are very the italian. VAFFANCULO!

    ReplyDelete
  7. I urge you and other Bloggers to seriously consider this:

    Stand in the next General Elections as Independent Candidates.

    I will vote for you or any sincere, brave and impartial Blogger who contests in my Constituency.

    I'm sure many Malaysians will agree with my suggestion

    I no longer have any confidence in both Barisan Nasional and Pakatan Rakyat.

    Please, stand up for the people.

    ReplyDelete
  8. Anonymous6:16 pm

    Rais ni gelojoh la kalo nak makan pun pelan2 la....
    Aku x kenal sapa dino tu... tapi apa2 pun bini si~Rais tu memamng "rock" la...
    rambut color2... hahahaha.

    ReplyDelete
  9. Anonymous6:29 pm

    Allo, Rais. Lu mao chakep ape sikarang? Dulu lu ade chakep itu Rocky sama Big Dog, ade manyak main fitnah. Iskarang suhdaa makamah naeik, lu punye anak punye nama juge ada. I say man, ape suhda jadi? Iskarang saya ada sihkit baca Bernama. Dia ada kata, lu cahkap mao kasi ketat itu internet punya undang undang. I say, Rais, kita lahki lahki mao itu ladhki punya pantat jugak ketat, lain tak mao. Sebab kita takada angkat itu under table wang. Kita bole tiduur sinang. Sahlaam. Kairee Jameelluhddin

    ReplyDelete
  10. Corruptions also STEAL from Rocky is what I mean.
    As long as you are a tax payer or contributing to EPF...UMNO B steals from you.
    Not only that...our inherited natural resources income like oil..also gone by the billions.
    Does a 100 story Tower that will cost billions.. benefit majority Malaysians?
    It must always be multi billions projects to reap their famous 10% commission.
    Are racists so blind to the truths?
    UMNO B governs for more than 33 years...stealing billions and out to buy up the country.
    Is that not enough..with a total of more than 54 years under them to change ...since an excellent alternative is available?
    Is not to stop huge CORRUPTIONS a good reason to vote them out?
    Why do people love to be divided..and not true unity and call all as Malaysians with a Malaysian Malaysia?
    Malaysian Chinese by nature are not power hungry. What are UMNO B supporters afraid of?

    ReplyDelete
  11. Anonymous6:55 pm

    Rocky, where is your comment on the IFF? You must be fair cause I like to see your input in this matter

    Zamri

    ReplyDelete
  12. Anonymous7:16 pm

    Anon 3.57, that does not change fact Rais had denied his son's involvement in telco biz and now a court case says indeed his son Dino is involved in telco biz.

    ReplyDelete
  13. Anonymous7:46 pm

    Suatu tika dulu. Ku kerap membakar jambatan. Kini jambatan ku runtuh. Musnah melulu. Kerna kata yg melanjur. Bakal aku menganggur. DJ r ICE .

    ReplyDelete
  14. Anonymous8:02 pm

    i am glad that old ...Ball is still reading your blog. He should helping Anwar to fabricate more Statutory Declaration. We are dealing with serious matter here.

    please don't waste the space in your comments for such idiot who cannot differentiate what is right and what is wrong. What they want is just to cover for the arsehole!

    Glad that you expose all the 2 Rais.

    f.. the Ball

    ReplyDelete
  15. Anonymous8:23 pm

    Datuk,

    Rais brought this upon himself. A petition for a court injunction is no longer a ‘rumour’. Its a bloody serious business!

    If Rais is ‘politically hurt’ by this, then it should be seen as nothing but ‘self inflicted’ wound.

    As they say, “People who live in glass houses shouldn’t throw stones”. Rais shattered his own political career by ‘shooting’ the messenger. We never doubted you & BigDog!

    Again, more will walk with you & BigDog. I hope PM will get rid of Rais soon.

    QED

    ReplyDelete
  16. Anonymous9:44 pm

    hehehe nama anak rais yatim pon sekerat belut sekerat ular

    pi berak la rais

    ReplyDelete
  17. Anonymous10:41 pm

    I TRUST RAIS YATIM, HE LAWYER, YOU - BUM! ROCKY IS LIKE A CRIMINAL. I THINK RAIS YATIM SHOULD FIX ROCKY BRU FOR GOOD.LET HIM SPEND SOME TIME IN PRISON.

    ReplyDelete
  18. Anonymous11:14 pm

    PAK BRATA SAID.........

    DINO??????? MAYBE ITALIAN MINANG...

    ReplyDelete
  19. Kesimpulan nya Menteri atau sasiapa yang bertugas untuk rakyat tidak seharusnya sombong dan angkuh, bagitu juga sasaiapa yang bertugas untuk menteri, termasuk mereka yang bertugas untuk Perdana Menteri juga tidak seharus nya sombong dan angkuh ini di sebabkan rakyat tidak lah buntu dan bodoh saperi dahukala! Sekian!

    ReplyDelete
  20. Anonymous10:13 am

    hello - isn't this standard practice in our country.....behind the scenes influence outcomes of tender awards.....

    looks like the bloggers like rb and bdog have selective vision ....for some people they have 2020 vision...for others they are blind

    ReplyDelete
  21. I get faarked....Rocky got F up too.
    What's wrong with some faceless and nameless Malaysians that have not real face or name for me to F them back.
    Yes...I am back..and like the Terminator...I am out to terminate your half past sixes nonsense.

    ReplyDelete
  22. I talk about UMNO B massive CORRUPTIONS....not serious matter?
    Lu suka UMNO B curi wang ke?
    Lu chakap banyat...politics..itu serious...tetapi ku nak chakap CORRUPTIONS kasi rakyat jagang mudah lupa...itu pun tak boleh?
    Satu dunia horomat Anwar otak dan orang dia..titapi di Malaysia..Najib chakap dia traitor.
    Traitor apa?
    Bodoh sekali racist ku.

    ReplyDelete
  23. hi anon 8.02pm...tak ada muka dan nama.
    Jadi orang..nak ada princip dan janyang sokong corruptsi.
    Miskin atau kaya...itu nasib.
    Ambil bodek dan ditak nak rakyat hap hap satu bangsa...satu negara..ku bertol bodoh sekali.
    Najib nak jaga PutraJaya dak nak hantu masok.
    Siapa hantu tu?
    Bola tak takok hantu pun.
    Mari...pui pui..hantu pun takok Bola.
    Jagang ambil bodek sampai se orang princip hilang jadi binatang..pukan orang.
    Kiasian ku..otak tak centre.
    I AM BACK!!

    ReplyDelete
  24. hi Anon 8.02pm...
    What is this ...you saying."I am glad that old...ball is still reading your blog"
    Then .said..."f...the Ball".
    You F me for nothing......your future will F you.
    So it is said...so let it be written..so let it be done.
    Quickly apologize....you racist goon.

    ReplyDelete
  25. Anonymous2:58 pm

    Rocky,

    How about exposing other ministers/DPM/PM/ex-PM,etc that have been doing the same shit like Rais? Baru ler fair. Ini macam hendak hentam orang tua sekor itu aje. You can start with:

    1. Najib, Rosmah, Nazir and family
    2. Mahathir, Mirzan, Mukriz, and family
    3. Muhyiddin Yassin and family - ceritanya kalau Muhyiddin balik Muor atau Pagoh kalau dia nampak kubur dia menangis. Bukan sebab dia sedih family dia dah mati, dia sedih sebab tanah kubur dia tak boleh jual dekat cina. Dekat Muor tanah rezab melayu habis Muhyiddin dah gadaikan kpd cina.
    4. Rafidah Aziz and keluarga
    5. Nazri and family
    6. Jamaluddin Jarjis and family
    7.Hishamuddin and family
    8.Our beloved Nor Mohamed Yakcop, family and friends
    9.Zahid Hamidi
    10.Shaziman Mansor
    11. Shahrizat and friends
    12. Jamil Khir Baharom - penyangak no 2 Tabung Haji (no 1 is Ismee)

    Lu expose semua penyangak2 as above, esp R****H, baru ler credible. Otherwise, lu nie machai Najib aje.

    Kita orang Malaysia sudah meluat dengan kegiatan2 lanun2 di Putrajaya membuat duit sesenang hati. Cakap aje Rakyat di utamakan. At the rate Malaysia is moving, more of Perut sendiri di utamakan, Rakyat can go to hell!


    Aku sudah bosan.

    ReplyDelete
  26. Anonymous5:16 pm

    Raider of the USP Fund. We have to note that the USP fund comes off 6% at the top of the the telco bill. We are the one paying the govt money which it would not account. Now these greedy hands are raiding the fund.

    ReplyDelete
  27. Anonymous6:05 pm

    ...Quote..
    Looh, a shareholder and director with Magic Telecom, had proposed to Abdul Razak that Dino be given a five per cent shareholding in Magic Telecom to ease the obtaining of the spectrum approval and other necessary licences.... Unquote

    Monsterball Lau ren,

    Darling duk merapu aper kat sini? Looh ni dari UMNO B ker?

    Manusia macam ni ler patut you cari, Dajal turun untuk merosak minda fikiran manusia..

    Go investigate about his other business proposals..

    PERWIRA

    ReplyDelete
  28. Anonymous11:49 pm

    Laki borek, isteri rintik.

    Bro.

    Riuh rendah kat pwtc maznah rais halau zizie izzette bini bung mokhtar dari tempat duduk utk isteri2 vip.

    Laki dgn bini serupa shj. Tak sedar diri.
    Org mcm rais n maznah pun ada dalam dunia ini

    Padan lah umno nak karam

    ReplyDelete
  29. Anonymous11:58 pm

    Budak Dino ni pandai melawak..
    "In an SMS response to The Malay Mail this morning regarding the mention of his name in the afidavit Dino said: "I don't have anything to do with Razak. I was merely invited by Desmond (Looh) to advise him in terms of Malay write up and Malay social ethic since his Bahasa vocabulary is not that generous."...script for standup comedian......akekekeke..

    Wak

    ReplyDelete
  30. Anonymous6:31 am

    May I suggest the Bloggers for Malaysians start a nationwide campaign educating Malaysians, for the benefit of our younger generations “ON THE EVILS OF CORRUPTIONS.

    Yang puak tua-tua mungkin dah terlalu banyak makan garam, mungkin dah tak makan saman lagi. hahahaha

    Macam iklan dadah and taknak merokok? I feel corruptions should be included, a PENYAKIT ZAHIR & BATIN, is an addiction worse than dadah and rokok.

    Suggestions: Have a monthly video competition with year-end GRAND PRIZES. Invite international participations too, and the best is if it is candid.

    I am sure many will join in this competition, ORI from their personal experiences.

    PERWIRA

    ReplyDelete
  31. PERWIRA thinks he is a smart ass.

    ReplyDelete
  32. anon 4:08pm..you are profiling dude..that is showing racist tendencies.

    ReplyDelete
  33. Wak(11.58pm,

    Desmond ni rakyat mana, tak tahu Bahasa Kebangsaan. Tak usah tolong orang macam i..

    ReplyDelete
  34. chow ceebai PERWIRA back to disturb me again.
    U all F a good human...Allah will F U back in HIS mysterious ways.....like making PERWIRA backside itchy...looking for free rides.
    "Darling" he call me....eeerrrrrr
    Saiful type?

    ReplyDelete
  35. Taikotai5:35 pm

    Aloo Latuk Blu,

    Lu orang talak kinai sama itu Desmond Looh ka? Haiyaa..itu olang sama Lais silupa abang alik maa..lia silalu mayin itu madminton sana Lais punya lumah. Sapa-sapa mau lapat pilojek musti tau mayin itu madminton. Wa ale lengar itu geng main sana sama Majenah..itu TV Tige punya bos, satu akim musat pun ale..suma itu taiko-taiko pun ala maa..Itu Desmond sulah celite sama olang lia sama itu Lino ale bikin bisnes..bilakang Lais sulah manyak hot maa..sulah hantam itu Desmong manyak kuat..talak kasi lia mali lumah.. Olang cakap lu sama itu Desmond ala kawan..ala mutut ka Latuk Blu?

    ReplyDelete
  36. Anonymous8:26 pm

    aiya kawan... itu olang maein mabminton saje ma... mana lu tau sume olang kalu mau plojek mesti pande maein madminton? lia olang saja mau test itu suala saja...mau jadi itu lokers...kasi picahhh ah...

    ReplyDelete
  37. Anonymous8:40 pm

    Check dulu latarbelakang Rais sebelum buat tuduhan. Rais nih memang tak amalkan kronisme. Siapa adik-beradik dia atau ipar-duai dia yang dapat projek besar-besar? Cuba tanya Rais mak mentua dia tinggal kat mana? Duai ipar dia keje apa? Korang nih main 'jala' jer... ikan sepat boleh laa korang jala... Korang ingat Rais nih suka bagi projek kat saudara-mara ke? Rasuah kata nya! Sampai terlondeh UW saudara-mara tunggu dia nak bagi projek tak dapat2. Aku rasa nih semua konspirasi nak jatuhkan dia. Selidik dulu sebelum buat tudhan. Wacaaaa!!!

    ReplyDelete
  38. Anonymous1:05 pm

    Wa.... lu manyak bagut lo...wa cakap kasi picah...lu sudah picah..mana gua tau lia punya mak melua luluk mana..mesti la luluk manglo ma...ala liffff itu lalam manglo. ala cuiming pool..ala garlen..munga manyak...lia punya sedale kulang2 mesti pakai kete sukan ma..."JALA pon JALA la..." kita mana tau. Kita lakyat biaser ma...tgk itu lalam tv manyak careling...lambut color2...manyak cantik woooo...

    ReplyDelete
  39. apekahwindia3:42 am

    Rocky,

    How about exposing other ministers/DPM/PM/ex-PM,etc that have been doing the same shit like Rais? Baru ler fair. Ini macam hendak hentam orang tua sekor itu aje. You can start with:

    1. Najib, Rosmah, Nazir and family
    2. Mahathir, Mirzan, Mukriz, and family
    3. Muhyiddin Yassin and family - ceritanya kalau Muhyiddin balik Muor atau Pagoh kalau dia nampak kubur dia menangis. Bukan sebab dia sedih family dia dah mati, dia sedih sebab tanah kubur dia tak boleh jual dekat cina. Dekat Muor tanah rezab melayu habis Muhyiddin dah gadaikan kpd cina.
    4. Rafidah Aziz and keluarga
    5. Nazri and family
    6. Jamaluddin Jarjis and family
    7.Hishamuddin and family
    8.Our beloved Nor Mohamed Yakcop, family and friends
    9.Zahid Hamidi
    10.Shaziman Mansor
    11. Shahrizat and friends
    12. Jamil Khir Baharom - penyangak no 2 Tabung Haji (no 1 is Ismee)

    Lu expose semua penyangak2 as above, esp R****H, baru ler credible. Otherwise, lu nie machai Najib aje.

    Kita orang Malaysia sudah meluat dengan kegiatan2 lanun2 di Putrajaya membuat duit sesenang hati. Cakap aje Rakyat di utamakan. At the rate Malaysia is moving, more of Perut sendiri di utamakan, Rakyat can go to hell!


    Aku sudah bosan.




    ******

    apek : mana boleh. nanti hah lia punyak itu lato kina talik balik!

    ReplyDelete

Probe the security company, not just the guard

Bangsar, 17 May: Good to hear that the Kuala Lumpur CID will now investigate a skirmish involving a security guard and journalists from The ...