Wednesday, February 13, 2008

Sorry, Not Today

Pak Lah says he won't dissolve Parliament today, proving many pundits wrong. Read here.
His team NOT READY?

18 comments:

satd said...

A few key parameters need to be considered - most important one is the use of schools and the teachers availability to provide logistics and operational support.....

All leave are frozen in the govt especially critical departments...

So wont be long .....just check your calendar of the next potential school holidays..if they want to maximize turn-out.

Sharing said...

The World "Guess-est" PM!
Right or Wrong, always at a lost!
---------------------------------
PM, PM, are you running Puzzles or a Country with muscles?
Not only guessing on day of office but guessing on performance of your subordinates?
Do you know what are each and every one's job?
Otherwise, how can you say they are alright when 2005 & 2006 AG reports no answer yet?
When many thousand of People risk their Freedom or safety to rallies with endless dissatisfaction and unrest?

When indelible ink need amendment of Law, how come change of 2 % to 4% on re-counting votes needs not?

Guess what?
You deserve a big thresh into any toilet operated by any sensible man tired of any further of your rubbish talk!

Roxanne said...

Pak Lah the romantic - Valentine's day it will be!

shar101 said...

Looks like someone may have hijacked the consignment of indelible ink.

dong-dong said...

What matters is the voting day...dissolving parliament can be as short as two weeks.
Many of us feel voting day will be March 15.Why? Because its the last weekend of the school holidays...

Anonymous said...

Perkenan Mohor Besar Raja Melaka telah menetapkan tarikh Piliharaya jatuh pada 15/03/08.

Anonymous said...

Tuan Rocky Bru,

Jangan percaya cakap orang politik. Bila jadi baru percaya. Dulu Dollah nafi dia nak nikah. Tiga, empat bulan kemudian dia nikahi Jeanne. Itu sebab tunggu Jeanne habis edah. Saya baca report Bernama. Bernama kata: "The Prime Minister said he was also satisfied with the implementation of projects under the Ninth Malaysia Plan (9MP) which was now progressing well." Pemberita Bernama tak tanya follow-up question pasal takut atau pasal tak tahu.
RMK9 dah half-way, tapi tak sampai 30 per sen pun allocation dibelanjakan. Umum saja projek, tak tak banyak yang jalan. Sebab itu tak ada trickle-down effect kepada ekonomi.
Pelabur Cina Malaysia ramai yang dah cabut ke negeri Cina Singapore. Pelabur Singapore ramai dah tarik diri. Pelabur Cina Malaysia dan Pelabur Cina Singapore tidak yakin dengan kerajaan Dollah sebab tidak transparent janji open tender tapi masih main belakang.
Saya tak percaya selagi tidak di depan biji mata saya.
Jijik sungguh. Pasang poster lagu Negara Ku dan Rukun Negera tapi gambar Dollah. Dollah ni Agong ka? Negara Ku dan Rukun Negara kita tuju kepada Raja bukan kepada PM. Inilah kerja busuk kaki ampu macam Shaharazat dan Datuk Bandar. Yang Dollah ambil alih tugas luluskan bangunan lebih 10 tingkat di KL tu buat apa? Buat duit? Gila dan pening kepala. Betullah kata Shaharazat, "segala-galanya bermula dengan mu." Mu tu dollah lah. Tak hairanlah hidup kita sudah ditimpa bala demi bala. Bala datang bertubi-tubi. Sebab Khalifah buat kerja tak betullah, Dar-ul Hadhari ditimpa macam-macam bencana dan kesusahan.

BENCI SUNGGUH

Anonymous said...

Must have kena kau kau from new wife.

Two dates cannot desolve parliment. One the Mat Salleh Valentine and the other the Chinese Valentine @ Chap Goh Mei.

If not have to sleep on the sofa....

Parrot said...

The date of Parliamentary dissolution is not of our concern until it actually happens, from which there should be a few weeks before the GE take place. In the meantime, parties are better off preparing as much as possible for campaigning. My guess is BN will be overbudget again. Last GE they used little "vote BN" banners made out of cloth instead of other parties' paper and plastic. I still have them with me.

Zainal A. Kasim said...

Bro,

Mungkin pada 14 Februari 2008 sempena dengan hari Valentine?

http://c-bok.blogspot.com

Anonymous said...

If our election date is going to be as mystical as empat ekor...then you should consider 19/02/2008 which is the actual 13 in the fengshui calendar. :p whispering9

Srikanth Siva said...

badulwi overslept.

Anonymous said...

Pak Lah have about 1 year or more to stay as PM without going for fresh mandate .... He have not reason to rush.....take your time Pak Lah and make a decision thinking not of yourself but of the nation.

Anonymous said...

Its gonna be on Valentine Day. I bet!!!!!!!

Nik Bahrum Bin Nik Abdullah said...

Saya tidak kisah bila parlimen nak dibubarkan. Hari ini, esok ataupun tahun depan. Yang sangat-sangat saya kisahkan adalah tentang bakal-bakal calon yang nak bertanding. Baik pihak kerajaan mahupun pembangkang. Memang jadi calon ni besar kesannya. Glamor, orang kenal berpengaruh dan yang sewaktu dengannya.

Tapi cuba kita kaji.

Apa maksud bertanding? Bertanding maksudnya setiap calun nak menang walaupun dengan satu majoriti. Setiap calun akan merangka srategi, membelanjakan puluhan ribu wang, tenaga, masa serta petugas-petugas. Perkara-perkara tersebut mungkin boleh disedia dan dicari terutamanya kalau bertanding mewakili parti yang sudah establish.

Dalam sistem demokrasi berperlembagaan, perkara yang paling penting adalah undi setiap individu adalah segalanya. Saya percaya setiap kawasan pilihanraya sudah mempunyai rekod lampau yang boleh dijadikan panduan. Parti "A" berapa undi dan parti "B" berapa undi. Situasi peralihan undi besar-besaran jarang sekali berlaku. Malah rekod 1990 dan 1999 pun menunjukkan banyak kawasan pilihanraya tidak berlaku gelombang perubahan ke atas corak pengundian.

Atas alasan tersebut, saya ingin bertanya secara bersungguh-sumgguh. Untuk apa meletakkan calun dan bertanding di kawasan dan negeri yang memang tak akan menang. Malah sampai ke peringkat mustahil menang. Contohnya calon UMNO bertanding di Pengkalan Chepa, Kelantan ataupun calon PAS bertanding di Segamat, Johor ataupun Negeri sembilan. Kata orang pengundi-pengundi di situ selepas keluar dari perut ibu dah menangis "UMNOOOOOO....PASSSSSS". Buat perabih beras jah.

Lebih baik jika tenaga yang ada di kerahkan sepenuhnya ke kawasan putih.

Minta maaflah yee, kerana saya tahu ramai yang tidak setuju dengan pandangan ini termasuk kawan-kawan rapat.

caravanserai said...

‘Honey……not today!
I got a headache
I didn’t know why
Wait until Chap Goh Mei
I want to net some mandarin oranges’

The bridge of satisfaction
Walking there smell the aroma
Of ladies perfume beautiful starry night
Then the sleeping beauty wakes up
“Maybe it is time
To set the date
For the marching
Of the golden light”

Now he has the cheek
Saying his performance is done
He says he has big ears
He doesn’t listen to the peoples’ cry

The corridors
Like a maze he wishes it
There he will be buried
Deeply into his reign

Go home Jack
You tell too many deceptions
Covering your tracks
Hiding your cronies
Relatives and friends

Anonymous said...

Sorry, not today. My SIL haven't decide yet.....

jediraj said...

ITS DEFINATELY TODAY !