Thursday, July 10, 2014

Stop being trashy, Umno SoPo blogs told


SoPo blogs beating the tabloids at their own game?
A good advice from The Unspinners, probably the most influential pro-Umno social political blog (27 million hits and counting), I must say. It is true that too many Umno and pro-Umno blogs are resorting to tabloid-ish news and postings, especially after last year's general election, in order to maintain their readership or just to remain relevant. The Unspinners say if these Umno cybertroopers want to dish out gutter postings on people's private lives, they should focus on scandals involving politicians and not celebrities like Awie. 
"... there are so many hypocrites among our politicians, (they) claim to be holy when in actual fact they are far from it." - The Unspinners (Usah masuk hal rumahtangga artis untuk kejar ranking, 10 July 2014)
Gunning for him or his dad?
Sometimes the two worlds do collide, though. As in the high-profiled divorce case involving the sister of a local jazz diva Sheila Majid and the son of a former Sarawak Chief Minister and the Opposition's No 1 Enemy in East Malaysia, Taib Mahmud. It's the kind of story I thought Harian Metro would have lapped up especially in view of the BM tabloid's dwindling circulation. Thanks to The Benchmark, which not your typical sopo blog, we learn about how dirty divorce cases can be when they involve the world of celebrities and politicians.

Read all about it in Jailed Conman and a Syariah-compliant partner. I can't vouch for the accuracy of the claims made in the posting (check out the super-dodgy Canadian connections, for example) but as far as trashy tabloid stuff goes, you can't get any better! 

p.s. In the spirit of The Unspinners' very good Ramadan advice, I hope no Umno or pro-Umno sopo blogs would put up the Benchmark's article.
  

4 comments:

Anonymous said...

Inilah yang dikatakan lidah ular, bercabang sungguh sehingga cabang kiri pun tak tahu cabang kanan pusing arah mana.

Cuba baca kenyataan-kenyataan di bawah dan tafsirkan apa orang bijak (konon-konon ajelah bijak itu) ini sedang berbelit, PhD woi:

1. Instead, Ramasamy said he wants to explain why he asked Deputy Prime Minister Muhyiddin Yassin to “bring May 13".“I said since Isma, Perkasa are so interested in May 13, then why not bring it on, why keep harping on it, why are you (Muhyiddin) intimidating us, invoking May 13 all the time?” Ramasamy asked.

Ini kenyataan asal:

He said he was asked about Muhyiddin’s remark that May 13 is possible, and duly responded to the issue.”Don’t talk. All the time talking May 13, May 13. Bring-lah May 13. You start May 13. This will be the first time the government starts May 13. You think what? You think we’re scared ah?” Ramasamy was quoted as saying in the Malay Mail Online on Sunday.

Full article: http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=317901:for-making-umno-bullies-look-stupid?-what-is-there-to-apologize-for-ramasamy-on-may-13-remark&Itemid=2#ixzz374wKHzO4

a.Ada apa explanation ditagih dari TSM dalam yang asal itu? kalau ada cuba tunjuk pakcik!

b.ada cakap pasal ISMA kah Perkasa kah macam Samy kata itu?.

c.Bukankah yang asal itu jelas cabar Tan Sri Muhyidddin “lancarkan” Mei 13, macam mana nak pusing bahasanya sekali pun.

d.Nampak sangat kan Samy suka Mei 13 kalau tidak masakan di nak sampuk “You think we are scared ah?”

Kalau orang daif petani biasa macam pakcik ini boleh faham mudah takkanlah bijak pandai diluar sana tak nampak.

Jelas sekali, Samy pencacai ajak kita buat Mei 13, tak payah belit belit lagi oi Samy..ngaku ajelah bila dah kena expose.

Ah sekarang apa polis nak buat…masih pikiaq lagi kot. Tapi hari tu bukan main cepat member ISMA kita kena cekup sebab dia sebut “pendatang”.

Aku bukan nak apikan keadaan…aku cuma nak keadilan. Jangan ingat orang melayu semuanya bodoh…….

Dan takkanlah semua orang nak mintak Bung mintak maaf kerana gurau lebih sikit buat lawak bodoh tapi Samy cakap api-api camni dok senyap aje.

Pakai otaklah bukan semua kita bodoh kan?


2.Aku senyum kambing bila samy cakap dia jadi mediator di Sri Lanka. Mediator apa nama ni bila bedil kerajaan SL, masuk campur hal orang. Nak tahu banyak lagi, pergi sini, neutral betoi “mediator” ini.:

http://www.tamilnet.com/search.html?string=Prof+Ramasamy

Entah-entah ada benda lagi kita tak nampak. Maklumlah ramai terrorist LTTE kena cekup kat Malaysia...aku cakap benda umum aje.

Jangan ingat Melayu bodoh dok bawah tempurung!

Yah….bukan semua melayu bodoh. Melayu bermaruah ada lagi…ada faham Sami?

Anonymous said...

Adakah anda tahu bahawa rakyat Malaysia yang punya Otak tidak baca proUMNO Blogs?

Anonymous said...

Kebanyakan blog pro UMNO sekarang dah hilang arah....posting benda yang tidak bersangkut paut dengan politik dan penulisan pun setaraf dengan budak sekolah rendah.Penulis-penulis pun tidak dapat menyampaikan fakta dengan penuh analisis dan kritis.

Anonymous said...

The Mahmud-Shahnaz post has the trappings of a great plot for a Malaysian TV script, rather than the mundane predictable thrash churned day-in day-out. Journalists should also investigate the depths of this case. Makes newspaper reading interesting.